Despre noi

Daca mai exista un loc unde valorile sunt sigure, unde gazdele se straduiesc sa-ţi faca viata mai frumoasa cu gesturi elegante într-o atmosfera generoasa, atunci acesta cu siguranta este Restaurantul "La Vioara Roşie".

Ce ne deosebeste?... Muzica!

Muzica prin farmecul şi magia ei uneşte si apropie oamenii. “Restaurant "La Vioara Roşie" este locul potrivit pentru întalnirile şi evenimentele din viaţa ta.”

Griji, probleme, lasa-le la intrare! Uita de ele şi bucura-te de o seara cu noi!

evenimente20182
Ne gasesti pe Soseaua Panduri, Nr. 71, in spatele Academiei Militare.
Ne poti contacta chiar acum la telefon: 0728.999.393

Saloanele Noastre

Restaurantul "La Vioara Rosie" va pune la dispozitie 4 Saloane special amenajate pentru orice fel de eveniment. Va invitam sa ne vizitati pentru a decide care dintre cele 4 saloane este cel mai potrivit pentru evenimentul dumneavoastra.

Cele 4 saloane  pot gazdui intre 30 si 250 de invitati.

Va punem la dispozitie:

1. Salon "CIPRIAN PORUMBESCU" - 30 de persoane

2. Salon "VIVALDI" - 60 de persoane

3. Salon "GEORGE ENESCU" - 100 de persoane

4. Salon "PAGANINI" - 120 de persoane

salon george enescu la vioara rosie
salon-ciprian-porumbescu-vioara-rosie

Echipa La Vioara Rosie

Servire si atmosfera High Class

Echipa "La Vioara Rosie" este pregatita sa raspunda tuturor cerintelor si exigentelor solicitate de clienti. Asadar, va asteptam cu mare drag in restaurantele noastre, unde va garantam servicii de inalta calitate, servire ireprosabila si un meniu diversificat cu cele mai fine si irezistibile preparate.
Toate acestea incadrate intr-o atmosfera primitoare, cu un fundal sonor de exceptie datorat formatiei restaurantului si invitatilor speciali.

Va asteptam cu drag !