Meniu Restaurant " La Vioara Rosie" - Meniu Nunta, Cununie, Botez si Parastas

MENIU I BOTEZ

60 euro / persoană

 

Aperitiv

 

Crostini cu cimbru, brânză aromată și prosciutto, Ruladă de pui cu praz, alune și sos de pătrunjel
Cremă de roșii cu mozzarella și emulsie de busuioc, Terină de păstrav cu spanac, maioneză și lămâie
Terină cu ricotta de casă și creveți, Salată Caesar în coșuleț cu anchois marinat și dressing
Mini brioșă cu icre de crap roșii, castraveți, măsline.

 

Pește

 

File de păstrăv crocant cu legume la grătar
Piure de morcovi cu mentă și cremă albă de vin.

 

Fel principal

 

Ruladă de porc cu buffalota, Tartă de pui cu ciuperci, Cartofi fondant
Sos mate, salată verde cu dressing lămâie.

 

Tort

 

Tort, alune, covrigei și fructe de sezon.

 

Open bar

 

Coca Cola, Fanta, Cappy de portocale / Cappy de mere / Cappy de piersici
Apă minerală, Apă plată, Espresso, Espresso decofeinizat, Cappuccino, Ceai de fructe
J&B, Johnnie Walker Red Label, Vodka, Martini, Gin, Campari, Vin alb și roșu la sticlă.

 

Decor

 

Decorul complet al sălii, huse de scaun și fețe de masă din brocart sau tafta diverse culori
Place carduri, meniuri, numere de masă, hartă de așezare a invitaților
Aranjamente florale pentru masa de prezidiu și pentru mesele invitaților, 2 stâlpișori la intrare decoraƫi cu flori
Căsuță de dar, suporți pentru lumânări, covor roșu.

 

MENIU II BOTEZ

65 euro / persoană

 

Aperitiv

 

Parfait de ficat de pui cu rață, chutney de ceapă roșie cu sos de soia și miere
Minitartă cu zacuscă de avocado și file de cod confiat, Rulouri de sparanghel cu mozzarella și șuncă de Parma
Terină de porc cu caise și susan, Tartină cu brânză dulce, struguri, mentă și cremă de portocale
Tartar de somon fumme cu castraveți și cremă brânză, Frigărui capresse.

 

Pește

 

File de șalău cu ierburi aromatice, Risotto cake cu mentă
Piure de dovlecei și crochetă de pește, sos de lămâie.

 

Fel principal

 

Medalion de pui, Mușchiuleț de porc Wellington
Cartofi Daphinoise, cremă de țelină și sos Bordelaise, salată mixtă.

 

Tort

 

Tort, alune, covrigei și fructe de sezon.

 

Open bar

 

Coca Cola, Fanta, Cappy de portocale / Cappy de mere / Cappy de piersici
Apă minerală, Apă plată, Espresso, Espresso decofeinizat, Cappuccino, Ceai de fructe
J&B, Johnnie Walker Red Label, Vodka, Martini, Gin, Campari ,Cognac, Rom, Vin alb și roșu la sticlă.

 

Decor

 

Decorul complet al sălii, huse de scaun și fețe de masă din brocart sau tafta diverse culori
Place carduri, meniuri, numere de masă, hartă de așezare a invitaților
Aranjamente florale pentru masa de prezidiu și pentru mesele invitaților, 2 stâlpișori la intrare decoraƫi cu flori
Căsuță de dar, suporți pentru lumânări, covor roșu.

 

MENIU III BOTEZ

70 euro / persoană

 

Aperitiv

 

Tartar de vițel cu salată și dressing de portocale, Terină de șalău, păstrăv afumat, spanac, nuci și sos sweet-chilli
Tartină cu cremă de praz și crochete de pui confiate, Creveți în foi de orez cu sos remoulade
Tartă cu brie, nuci și mere, Piept de rață afumat cu mousse de ricotta, Sushi de somon fumme, legume și sos hoisin.

 

Pește

 

File de somon cu ravioli de casă cu spumă de somon cu piure de cartofi dulci
Tatin de roșii și sos de portocale și curcuma.

 

Fel principal

 

Terină de vițel cu mix de ciuperci, Cotlețele de miel marinate în vin de Porto
Simfonie de legume, Gnochi de castane, salată de ruccola și roșii cherry.

 

Tort

 

Tort, alune, covrigei și fructe de sezon.

 

Open bar

 

Coca Cola, Fanta, Cappy de portocale / Cappy de mere / Cappy de piersici
Apă minerală, Apă plată, Espresso, Espresso decofeinizat, Cappuccino, Ceai de fructe
Johnnie Walker Red Label, Jack Daniel's, Rom, Cognac, Vodka, Martini, Gin, Campari ,Cremă whiskey, Vin alb și roșu la sticlă.

 

Decor

 

Decorul complet al sălii, huse de scaun și fețe de masă din brocart sau tafta diverse culori
Place carduri, meniuri, numere de masă, hartă de așezare a invitaților
Aranjamente florale pentru masa de prezidiu și pentru mesele invitaților, 2 stâlpișori la intrare decoraƫi cu flori
Căsuță de dar, suporți pentru lumânări, covor roșu.

MENIU I NUNTA

70 euro / persoană

 

Aperitiv

 

Crostini cu cimbru, brânză aromată și prosciutto, Ruladă de pui cu praz, alune și sos de pătrunjel
Cremă de roșii cu mozzarella și emulsie de busuioc, Terină de păstrăv cu spanac, maioneză și lămâie
Terină cu ricotta de casă și creveți, Salată Caesar în coșuleț cu anchois marinat și dressing
Mini brioșă cu icre de crap, roșii, castraveți, măsline.

 

Pește

 

File de păstrăv crocant cu legume la grătar
Piure de morcovi cu mentă și cremă albă de vin.

 

Sarmale

 

Sarmale tradiționale în foi de varză servite cu mămăligă, bacon și ardei iute.

 

Fel principal

 

Ruladă de porc cu buffalota, Tartă de pui cu ciuperci

Cartofi fondant, Sos mate, Salată verde cu dressing lămâie.

 

Tort & Pachet intampinare

 

Tortul miresei, Pachet de întâmpinare cu șampanie și bruschetta cu roșii
somon sau ciuperci, alune, covrigei și fructe de sezon.

 

Open bar

 

Coca Cola, Fanta, Cappy de portocale / Cappy de mere / Cappy de piersici
Apă minerală, Apă plată, Espresso, Espresso decofeinizat, Capuccino Ceai de fructe
J&B, Johnnie Walker Red Label, Vodka, Martini, Gin, Campari, Vin alb și roșu la sticlă.

 

Decor

 

Decorul complet al sălii, huse de scaun și fețe de masă din brocart sau tafta diverse culori
Place carduri, meniuri, numere de masă, hartă de așezare a invitaților
Aranjamente florale pentru masa de prezidiu și pentru mesele invitaților, 2 stâlpișori la intrare decoraƫi cu flori
Căsuță de dar, suporți pentru lumânări, covor roșu.

 

MENIU II NUNTA

75 euro / persoană

 

Aperitiv

 

Parfait de ficat de pui cu rață, chutney de ceapă roșie cu sos de soia și miere
Minitartă cu zacuscă de avocado și file de cod confiat, Rulouri de sparanghel cu mozzarella și șuncă de Parma
Terină de porc cu caise și susan, Tartină cu brânză dulce, struguri, mentă și cremă de portocale
Tartar de somon fumme cu castraveți și cremă brânză, Frigărui capresse.

 

Pește

 

File de șalău cu ierburi aromatice
Risotto cake cu mentă, piure de dovlecei și crochetă de pește, sos de lămâie.

 

Sarmale

 

Sarmale tradiționale în foi de varză servite cu mămăligă, bacon și ardei iute.

 

Fel principal

 

Medalion de pui, Mușchiuleț de porc Wellington
Cartofi Daphinoise, cremă de țelină și sos Bordelaise, salată mixtă.

 

Tort & Pachet intampinare

 

Tortul miresei, Pachet de întâmpinare cu șampanie și bruschetta cu roșii, somon sau ciuperci
alune, covrigei și fructe de sezon

 

Open bar

 

Coca Cola, Fanta, Cappy de portocale / Cappy de mere / Cappy de piersici
Apă minerală, Apă plată, Espresso, Espresso decofeinizat, Cappuccino, Ceai de fructe
J&B, Johnnie Walker Red Label, Vodka, Martini, Gin, Campari, Cognac, Rom, Vin alb și roșu la sticlă

 

Decor

 

Decorul complet al sălii, huse de scaun și fețe de masă din brocart sau tafta diverse culori
Place carduri, meniuri, numere de masă, hartă de așezare a invitaților
Aranjamente florale pentru masa de prezidiu și pentru mesele invitaților, 2 stâlpișori la intrare decoraƫi cu flori
Căsuță de dar, suporți pentru lumânări, covor roșu.

 

MENIU III NUNTA

85 euro / persoană

 

Aperitiv

 

Tartar de vițel cu salată și dressing de portocale, Terină de șalău, păstrăv afumat, spanac, nuci și sos sweet-chilli
Tartină cu cremă de praz și crochete de pui confiate, Creveți în foi de orez cu sos remoulade
Tartă cu brie, nuci și mere, Piept de rață afumat cu mousse de ricotta, Sushi de somon fumme, legume și sos hoisin.

 

Pește

 

File de somon cu ravioli de casă cu spumă de somon cu piure de cartofi dulci
Tatin de roșii și sos de portocale și curcuma.

 

Sorbretto

 

Sorbetto de lime, vodkă, mentă proaspătă și sirop de mentă.

 

Sarmale

 

Sărmăluțe de curcan în foi de varză servite cu mămăliguță, bacon, smântână și ardei iute.

 

Fel principal

 

Terină de vițel cu mix de ciuperci, Cotlețele de miel marinate în vin de Porto
Simfonie de legume, Gnochi de castane, salată de ruccola și roșii cherry.

 

Tort & Pachet intampinare

 

Tortul miresei, Pachet de întâmpinare cu bruschetta de rosii, ciuperci sau somon
Mix de alune, fistic, migdale si caju, fructe de sezon

 

Open bar

 

Coca Cola, Fanta, Cappy de portocale / Cappy de mere / Cappy de piersici
Apă minerală, Apă plată, Cafea espresso, Espresso decofeinizat, Capuccino, Ceai
Jack Daniel's, Johnnie Walker Red Label, Vodka, Cognac, Rom, Martini,
Gin, Campari, Cremă whiskey, Vin alb și roșu la sticlă.

 

Decor

 

Decorul complet al sălii, huse de scaun și fețe de masă din brocart sau tafta diverse culori
Place carduri, meniuri, numere de masă, hartă de așezare a invitaților
Aranjamente florale pentru masa de prezidiu și pentru mesele invitaților, 2 stâlpișori la intrare decoraƫi cu flori
Căsuță de dar, suporți pentru lumânări, covor roșu.

MENIU ANIVERSARE CUNUNIE

Varianta 1 -30 euro/persoana

 

Servire individuală

 

Rulou de salam de Sibiu, Şuncă presată cu crema de ardei copt
Caşcaval in crustă de piper verde, Pate de pui cu fructe
Tartă cu brânză aromată, Tartar de vinete, roşii, castraveţi, masline.

Cotlet de porc marinat in vin dulce, Medalion de pui cu sos de ciuperci
Cartof copt cu sos de unt şi smântână, mix de salată varză.

 

Open bar soft drinks

 

Pepsi, Mirinda, 7UP, Apă minerală, Apă plată, Espresso
Open bar băuturi alcoolice - 12 euro / persoană
J&B, Vodka, Martini, Gin, Campari, Crema de Whiskey, Vinul Casei Alb & Roșu.

Pretul nu include taxa de 10% servicii.

 

MENIU ANIVERSARE CUNUNIE

Varianta 2- 34 euro/persoana

 

Servire individuala

 

Gujon de pui, Ficaţei in bacon, Bulete de caşcaval,Chifteluţe cu susan
Ciuperci pane cu sos Brazilian, Quiche Lorraine cu bacon
Tartă cu ardei copt cubaneză, roşii, castraveţi, măsline.

Cotlet de porc cu ierburi aromate, Ruladă de pui
Cartofi la cuptor cu sos de muştar, salată de varză.

 

Open bar soft drinks

 

Pepsi, Mirinda, 7UP, Apă minerală, Apă plată, Espresso
Open bar băuturi alcoolice - 12 euro / persoană
J&B, Vodka, Martini, Gin, Campari, Crema de Whiskey, Vinul Casei Alb & Roșu.

Pretul nu include taxa de 10% servicii.

MENIU ANIVERSARE CUNUNIE

Varianta 3 -38 euro/persoana

 

Buffet suedez

 

Miniruladă de somn afumat cu mousse de surimi, Terină de porc cu susan
Bruschete cu roşii si busuioc, Quiche Lorraine cu bacon, Champignon gratin cu pui
Frigarui de branzeturi fine cu strugure, Pate de ton, Tartine cu icre
Rulou sparanghel prosciutto, roşii, castraveţi, măsline.

Gujon de pui, pui, porc, vita in stil chinezesc, crochete de peşte
Orez, legume mediteraneene, cartofi copţi, mix salată verde
Mix salată varză, salată de murături, chifle.

 

Open bar soft drinks

 

Pepsi, Mirinda, 7UP, Apă minerală, Apă plată, Espresso
Open bar băuturi alcoolice - 12 euro / persoană
J&B, Vodka, Martini, Gin, Campari, Crema de Whiskey, Vinul Casei Alb & Roșu.

Pretul nu include taxa de 10% servicii.

MENIU I PARASTAS

POST 13 euro / Persoană

 

Antreu

 

Ciorbă de crap.

 

Fel principal

 

Saramură de crap cu mămăliguţă.

 

MENIU II PARASTAS

POST 13 euro / Persoană

 

Antreu

 

Ciorbă de fasole sau ciorbă de legume.

 

Fel principal

 

Chifteluţe de soia cu orez sârbesc
Salată de sezon.

 

MENIU III PARASTAS

POST 13 euro / Persoană

 

Aperitiv

 

Ciuperci la grătar, fasole bătută
Roşie nufăr cu vinete, zacuscă, salată de crudităţi
Crochete de cartofi, măsline, castravete.

 

Fel principal

 

Sărmăluţe de post cu orez şi ciuperci.

 

MENIU IV PARASTAS

DULCE 13 euro / Persoană

 

Aperitiv

 

Şuncă de Praga, Pastramă de porc, Salam de Sibiu
Rulou de caşcaval, Roşie cu pastă de brânză
Tartină cu salată de icre de crap, Salată de crudităti
Turnuleţ de castarvete, măsline.

 

Fel principal

 

Pulpe de pui dezosate, Cartofi la cuptor cu rozmarin
Salată de varză albă şi roşie.

 

MENIU V PARASTAS

DULCE 14 euro / Persoană

 

Aperitiv

 

Nufăr de roşie cu salată de vinete, Rulou de caşcaval
Salam de Sibiu, Evantai de şuncă de Praga
Muşchi file afumat, măsline.

 

Fel principal

 

Piept de pui, File de porc Orez sârbesc, salată de varză

 

MENIU VI PARASTAS

DULCE 16 euro / Persoană

 

Aperitiv

 

Ruladă de pui cu ciuperci, Gujon de pui, Minichifteluţe
Ardei cu pastă de branză, Ciupercuţe pane
Frigărui de legume, măsline.

 

Fel principal

 

File de porc la cuptor
Cartofi ţărăneşti, salată de murături.

 

MENIU VII PARSTAS

DULCE 18 euro / Persoană

 

Aperitiv

 

Tartă cu ardei copt cubaneză, Quiche Lorraine
Ardei cu pastă de brânză cu mărar, Nufăr de roşie cu vinete
Chifteluţe, Minişniţele de pui, castravete, măsline.

 

Fel interimar

 

Sarmale cu mămăliguţă şi ardei

 

Fel principal

 

Piept de pui la grătar, Cârnăcior afumat
Cartofi cu rozmarin, salată de varză albă.

Opţional se poate adăuga oricărui meniu
Plăcintă cu mere sau Plăcintă cu brânză - 8 lei / porţie

MENIU RESTAURANT

 

Aperitive reci

 

Platoul casei rece (House platter – cold appetizers)
Platou lacto-vegetarian (Lacto-vegetarian platter)
Platou de post (Lent platter)
Platou brânzeturi fine (Fine cheese platter)
Tartar de vită (Beef Tartar)
Bruschete cu somon fumé (Bruschette with smoked salmon)
Bruschete cu măsline (Bruschette with olives)
Bruschete cu roşii (Bruschette with tomatoes)

Aperitive calde

 

Cașcaval prăjit (Fried cheese)
Ciuperci pané cu sos brazilian (Deep fried mushrooms with brazilian sauce)

Salte aperitiv

 

Salată de curcan (Turkey salad)
Salata şefului bucătar (Chef salad)
Salată Sena (Sena salad)

Paste

 

Spaghete cu ragu de rață (Spaghetti with duck ragu )
Penne quattro formaggi (Four-cheese penne)
Tagliatelle cu unt şi roşii mixte (Tagliatelle with butter and mixed tomatoes)
Penne a la Venetiano
Spaghete cu fructe de mare (Spaghetti with seafood)

Supe/Creme

 

Supă cremă sparanghel (Asparagus cream soup)
Supă de peşte și fructe de mare (Fish and seafood soup)

Specialităţile bucătarului

 

Platoul Gurmandului (Gourman platter)
Foie gras
Piept de raţă cu piure de ţelină si sos de afine (Duck breast with celery purée and cranberries sauce)
Pulpă de raţă cu varză roşie şi mere caramelizate cu stafide (Duck leg with red cabbage and caramelized apples with raisins)
Tocană boierească de berbecuţ (Boyar lamb stew)
Fudulii de porc cu vin şi usturoi (Prairie oysters with wine and garlic)
Creier de vită cu unt negru (Beef brain with black butter)

Peşte / Fructe de mare

 

Dorada in crustă de sare (Bream in salt crust)
Wellington de somon (Salmon Wellington)
Nisetru blanşat în ierburi provence (Sturgeon blanched in provence herbs)
Tentacule caracatiţă la grătar (Grilled octopus tentacles)
Creveţi imperiali (Imperial shrimps)
Midii Marinara
Cocktail de fructe de mare (Seafood Cocktail)

 

Preparate din curcan si pui

 

Pui Mexican (Mexican chicken)
Piept de pui cu alune de pădure şi portocale(Chicken breast with hazelnuts and oranges)
Piept de pui cu sos de gorgonzola şi struguri (Chicken breast with gorgonzola sauce and grapes)
Ruladă de curcan cu piure de castane (Turkey roulade with chestnut puree)

 

Preparate din carne de vită

 

Muşchi de vită la grătar (Grilled beef sirloin)
T. Bone la grătar (Grilled T Bone)
Tigaie picantă de vită (Spicy beef pan)

 

Preparate din carne de miel/oaie

 

Muşchi de berbecuţ cu bacon și brânzeturi fine (Lamb sirloin with bacon and fine cheeses)
Pastramă de oaie (Sheep pastrami)
Cotlet de berbecuţ cu pere confiate (Mutton chops with candied pears)

 

Garnituri

 

Legume la grătar (Grilled vegetables)
Ciuperci la grătar (Grilled mushrooms)
Orez arăbesc (Arabic rice)
Sparanghel la grătar (Grilled Asparagus)
Piure de cartofi cu trufe (Mashed potatoes with truffles)
Cartofi cu rozmarin (Potatoes with rosemary)
Cartofi pai (French fries)
Varză roşie cu mere caramelizate şi stafide (Caramelized red cabbage with apples and raisins)

 

Salate

 

Salată rucolla cu parmezan (Rucolla salad with Parmesan)
Salată de ardei copţi (Roasted peppers salad)
Salată de sfeclă roşie cu hrean (Beetroot salad with horseradish)
Salată de murături (Pickles salad)
Salată asortată (Assorted salad)
Salată de roşii (Tomato salad)
Salată verde şi roşii cherry (Lettuce and cherry tomatoes)
Salată de varză alba (White cabbage salad)

 

Desert

 

Desertul casei (desert house)
Papanaşi cu smântână şi dulceaţă (Romanian special desert served with sour cream and sour-cherry jam)
Lava cake (Lava cake served with vanilla icecream)
Parfait cu nuci argentiniene (vanilla ice cream with walnuts)
Mousse de ciocolată albă cu krantz (White chocolate mousse with krantz)
Prajitură cu căpşuni (Cake with strawberries)
Platou de fructe (Fruit platter)

 

Vă dorim poftă bună!